На Одеській магістралі відзначили Міжнародний день людей похилого віку

Вересень 29, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 вересня, працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відзначили Міжнародний день людей похилого віку.

В актовій залі управління філії ветеранів-залізничників від колективу магістралі привітали перший заступник директора регіональної філії Роман Мякішев та перший заступник голови Дорпрофсожу Ігор Соловйов.

У своєму зверненні до присутніх Роман Мякішев зазначив, що для молодого покоління Міжнародний день людей похилого віку – це ще одна добра нагода висловити ветеранам-залізничникам глибоку повагу й тепле відношення колективу працівників Одеської магістралі.

«Саме ви сьогодні є носіями кращих традицій і досягнень, професіоналізму, досвіду та мудрості. Ми прагнемо, щоб ви завжди пам’ятали, що ваш досвід і поради, якими ви щедро з нами ділитеся, безцінні!» – підкреслив Роман Мякішев.

Перший заступник голови Дорпрофсожу Ігор Соловйов додав, що ветерани дуже багато сил віддали для процвітання нашої залізниці, це високо цінує нинішнє покоління працівників.

«Дуже приємно всіх вас сьогодні бачити, ми вдячні вам за те, що ви й надалі продовжуєте займатися наставництвом, давати добрі поради молодим фахівцям», – зазначив Ігор Соловйов.

Керівники побажали ветеранам міцного здоров’я, довгих років життя, миру та злагоди у родинах.
За багаторічну сумлінну працю на залізничному транспорті, вагомий внесок у розбудову філії, виховання молодого покоління залізничників, активну громадську діяльність та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку цього дня було нагороджено 90 ветеранів філії. Нагороди були вручені на урочистостях у дирекціях залізничних перевезень.

На святкуванні в управлінні філії нагороди отримали 20 ветеранів, колишніх працівників управління залізниці, Дорпрофсожу та виробничих підрозділів Одеського залізничного вузла.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ

Сьогодні, 29 вересня, працівники регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» відзначили Міжнародний день людей похилого віку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool