8 та 9 травня правопорядок в країні забезпечуватиме близько 16 тисяч правоохоронців

Травень 07, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

Зокрема, у масових заходах 8 травня планується задіяти близько 3,5 тисяч правоохоронців, а 9 травня – близько 12,5 тисяч співробітників Національної поліції України та Національної гвардії.

Так, за попередньою інформацією, 8 травня з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення по всій країні заплановано проведення більш ніж 400 заходів. Участь у них братимуть близько 60 тисяч громадян.

9 травня, з нагоди відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні, буде проведено більш ніж 1200 заходів по всій країні, за участі майже 400 тисяч осіб.

Нагадаємо, Голова Національної поліції України Сергій Князєв наголосив на тому, що поліція буде жорстко реагувати на будь-які провокації під час проведення масових заходів в Україні.


МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool