Звернення ДП «Кіровоградтепло» до мешканців міста

Жовтень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Станом на 15.09.20146 р. підприємство завершило повний цикл робіт по підготовці теплового господарства до опалювального періоду і отримало акт готовності до роботи в осінньо-зимовий період2016/2017року.

Проте одним із головних питань початку і стабільного перебігу опалювального сезону є своєчасні розрахунки підприємства за спожитий природний газ з подальшим укладанням договорів З НАК «Нафтогаз України» на постачання газу та отриманням лімітів на газ для забезпечення роботи котелень у штатному режимі протягом опалювального періоду.

Жорсткою умовою підписання договорів на постачання газу зі сторони газопостачальних організацій є стовідсоткове погашення заборгованості за природний газ , спожитий у попередні роки, та проведення передоплати для постачання природного газу протягом жовтня 2016 року : не буде грошей – не буде газу !

Разом з тим, на початок опалювального сезону 2016/2017 року стан розрахунків споживачів перебуває на критичній межі, сума боргу фізичних осіб сягнула до рівня понад 30 млн. грн., що є найбільшим показником заборгованості населення за останні роки.

При такому рівні заборгованості підписання договорів на постачання газу й отримання лімітів на газ стає не просто проблематичним, а майже нереальним і перспектива з теплопостачання нашого міста виглядає досить песимістично.

Холодні оселі, школи, лікарні, порушена та розбалансована система теплових мереж - все це може стати реальністю найближчим часом. Підприємство втомилось умовляти споживачів вчасно розраховуватись за спожите тепло. З боржниками тепер будуть спілкуватися представники судових органів та виконавчих служб, в тому числі і приватні .

Шановні споживачі ! Пам’ятайте про відповідальність за своєчасні розрахунки за послуги з централізованого опалення!

Звертаємось до вас із наполегливим проханням – терміново , у 10- денний термін, погасіть наявну заборгованість за послуги з централізованого опалення!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool