Grosu зняла кліп в знаковому місці

Липень 28, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 68 | Коментарі: 0

Співачка Grosu презентує україномовну версію одного з найбільш прослухованих треків «Малинові вуста».

Артистка вирішила випустити оновлений варіант пісні після чисельних прохань слухачів. Цей сингл є першим треком з альбому хітів українською від Grosu.

“Я сподіваюсь, що танцювальні мотиви, позитивний текст та вайб, який несе ця композиція буде підтримувати, відволіче від буденності, даруватиме настрій та навіть лікуватиме”.

Разом з піснею артистка презентує відеороботу. Кліп створювався в рекордно стислий термін. Лише 10 днів пройшло від ідеї до монтажу. Зйомки тривали 2 дні, а монтаж кліпу тривав 22 години. Головну роль виконав актор, з яким Аліна вже встигла попрацювати на одному майданчику в Голлівуді. Він має українське коріння, але ріс змалечку в Лос-Анджелесі.

Локацією зйомки стали знакові місця для багатьох голлівудських зірок.

“Ми знімали в легендарному ресторані Bubba Gump, де знімався фільм “Форрест Гамп” та в одному з найісторичніших памятних готелей Голлівуду. Там любили гостювати Мерлін Монро та Кларк Ґейбл. Тієї ж митті в цьому місці знімалось багато популярних фільмів за участю Майлі Сайрус, Бред Пітт, Джонні Депп, Тім Бертон, Квентіна Тарантіно та інших”.

Під час зйомок кліпу “Малинові вуста” стався цікавий інцидент:

“В тому самому готелі проходила вечірка, де було багато американських зірок. А коли ми виїздили, папарацці вирішили, що виїздить хтось з голлівудських зірок і тут же стали фотографувати. Було приємно. Вони зазвичай фотографують спочатку, а потім дивляться, кого. Та на відміну від голлівудських зірок, які трошки втомились від такої уваги, нам це було дуже приємно”.

Також артистка поділилась, що в неї тривають зйомки в американському проєкті, готує альбом з українськими хітами. А також планується благодійний тур Америкою, кошти з якого будуть направлені на допомогу українським дітям. 13 серпня співачка виступить у Нью-Йорку, 23 серпня - Чікаго, 24 серпня - Маямі, 25 серпня - Нью-Йорку, 31 серпня - Сієтлі.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool