У Кропивницькому бібліотекарі провели літературну годину

Липень 28, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 75 | Коментарі: 0

Мова… вона існує, живе, бореться, незалежно від того думаємо ми про неї чи ні.

Слово безсмертне. Рідна мова як і Україна, дивиться в душу кожного з нас очима мами, батьківським словом промовляє до нашого серця.

Працівники бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному», провели літературну годину «До мови доторкнімося серцем». Користувачі та гості книгозбірні дізналися про значущість українського слова прослухавши бесіду “ Мова єднання ”. Бліц опитування «Чи знаєш ти рідну мову?» налаштувало учасників і надалі удосконалювати її.

У читальному залі демонструвалася книжкова виставка «Читай.UA». Серед представлених видань як прозові твори, так і поетичні, які розкривають всю велич і могутню силу рідної мови. Учасники заходу знайомилися з книгами, які їх зацікавили, із задоволенням зачитували вірші про мову та Україну. Таким чином створювали дуже чуттєву атмосферу.

Найменші читачі брали участь у мовному асорті “Мовознавець”: переглянули пізнавальну казку про українську мову Зіновія Квітки, залюбки розгадували ребуси та кросворди.

Отже, пам’ятаймо, що саме ми, заради прийдешніх поколінь, повинні зберігати і шанувати мову, як це робили наші славні предки.

Любімо свою рідну мову, бо з нею наше майбутнє і майбутнє України!

У Кропивницькому бібліотекарі провели літературну годину
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool