Зустріч кіровоградських митників з найбільшими імпортерами регіону (фото)

Лютий 15, 2013 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Учора відбулася чергова зустріч керівництва Кіровоградської митниці з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності – найбільшими платниками податків регіону.

З вступним словом до присутніх звернувся перший заступник начальника митниці Дмитро Стасенко, який довів про готовність керівництва митниці сприяти вирішенню проблемних питань платників податків, що виникають під час здійснення митних процедур, та наголосив про відкритість митниці й забезпечення максимально сприятливих умов для розвитку підприємницької діяльності на Кіровоградщині.
За його словами, серед позитивних переваг для бізнес-середовища слід відзначити впровадження принципу електронного декларування товарів (у січні - 82% митних декларацій), зменшення кількості поданих для митного оформлення документів, вільний вибір місця митного оформлення незалежно від місця акредитації підприємства, скорочення кількості митних оглядів товарів до 1,4% та тривалості митного оформлення товарів за митною декларацією до 1 год.18 хв.
В ході зустрічі відбулося обговорення питань, які турбують суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, зокрема, завантаженості поштових скриньок під час здійснення процедур електронного декларування та проблем, які виникають при отриманні дозвільних документів інших контролюючих органів.
Нарада пройшла у конструктивному діалозі, за результатами якого було домовлено надавати митницею нормативно-методичної допомоги, розглядати проблемні та неординарні питання в індивідуальному порядку шляхом проведення двосторонніх зустрічей за участі керівництва, провідних фахівців митниці та представників підприємств регіону. Адже понад півмільярда гривень, перерахованих митницею до державного бюджету у минулому році, це спільні зусилля митниці і бізнесу.
Керівництво митниці сподівається, що відвертий діалог з бізнесом не лише підвищить взаємну довіру, а й надалі забезпечить їх ефективну співпрацю.

Зустріч кіровоградських митників з найбільшими імпортерами регіону (фото)

Прес-служба Кіровоградської митниці


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool