Зовнішня торгівля м.Кіровограда товарами за січень-серпень 2012 року

Жовтень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1047 | Коментарі: 0

Обсяг експорту товарів м.Кіровограда у січні–серпні 2012р. становив 209,8 млн.дол. США, імпорту – 152,6 млн.дол. Частка міста в експорті товарів області склала 67%, імпорті – 74%. Про це «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Зовнішньоторговельні операції місто здійснювало з 87 країнами світу. Основними ринками збуту продукції міста були країни СНД, частка поставок до цих країн склала 45%, у тому числі до Російської Федерації – 26%. Водночас 60% імпортних товарів надійшло з країн Європи.
Основу експорту товарів склали жири та олії тваринного або рослинного походження, машини, обладнання та механізми, готові харчові продукти.
Більше половини обсягу імпорту займали машини, обладнання та механізми, решта – засоби наземного транспорту, крім залізничного, жири та олії тваринного або рослинного походження тощо.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool