Зовнішня торгівля Кіровоградщини товарами з Російською Федерацією

Червень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

У січні–квітні Російська Федерація залишалася найбільшим торговельним партнером області: частка в загальному обсязі обласного експорту товарів склала 26%, імпорту – 4%. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

Порівняно з січнем–квітенем 2011р. обсяги експорту товарів до Росії зменшилися на 10,3%, імпорту з Росії – на 61% і становили відповідно 40 млн.дол. США та 3,6 млн.дол.
До Росії експортували переважно механічні машини (59% загального обсягу експорту), мінеральні продукти (13%), жири та олії тваринного або рослинного походження (9%).
Основу імпортних надходжень склали механічні машини (23%), електричні машини (22%), мідь і вироби з неї, палива мінеральні; нафта і продукти її перегонки (по 12%).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool