You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Знаряддям злочину виявилася звичайна палиця

Жовтень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого 57-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

До міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків районного центру виявлено труп чоловіка з ознаками насильницької смерті.
На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 46-річний місцевий житель. Також оперативники з’ясували обставини трагедії. Напередодні чоловік завітав до знайомого, який винаймав житло у місцевого жителя. Господар перебував у стані алкогольного сп’яніння і просто на подвір’ї затіяв з гостем сварку, у ході якої ударив його дерев’яною палицею кілька разів по голові. Потерпілий від отриманих тяжких травм під ранок помер.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
А наприкінці вересня у цьому ж районному центрі сталася схожа трагедія. Двоє місцевих жителів 47 та 33 років на ґрунті особистих неприязних відносин посварилися. Під час з’ясування стосунків старший чоловік намагався ударити молодшого ножем. Той, у свою чергу, обороняючись, схопив із землі палицю та ударив нею опонента по голові. Отримані тілесні ушкодження виявилися для потерпілого несумісними з життям – через кілька діб він помер у лікарні.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 118 КК України (умисне вбивство, вчинене при перевищенні меж необхідної оборони…), санкцією якої передбачено покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі до двох років.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool