Зловмисник грабував жінок на Кіровоградщині

Червень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 934 | Коментарі: 0

Ним виявився 25-річний мешканець сусідньої області, раніше неодноразово судимий. Чоловік відібрав золоті прикраси у трьох жительок Світловодська. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Наприкінці травня до Світловодського міськвідділу міліції звернулася місцева мешканка. Жінка повідомила, що під час прогулянки з дитиною невідома особа зірвала з її шиї золотий ланцюжок. Наступного дня інша громадянка стала жертвою грабіжника. Ще одне аналогічне звернення надійшло до міліції через декілька діб.
У результаті вжитих заходів працівники карного розшуку встановили особу зловмисника, причетного до скоєння грабежів, та затримали його. 25-річний чоловік продавав крадені прикраси в сусідній області, отримані кошти витрачав на власні потреби.
- Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід - тримання під вартою, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок.
Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Зловмисника перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool