На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

Серпень 10, 2024 | Новини | Переглядів: 106 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградського гарнізону три рази гасили пожежі у житловому секторі та приборкали загоряння легковика на автошляху.

Так, 9 серпня о 09:57 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Івана Яковенка м. Долинська. Там загорівся легковий автомобіль «Opel Omega» та 18 м2 домашніх речей у будівлі гаражу, який розташований на відкритій території. Бійці долинського підрозділу об 11:10 загасили пожежу.

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі виникло три пожежі (ФОТО)

Об 11:15 стало відомо про пожежу на автошляху поблизу смт Добровеличківка Новоукраїнського району. Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що горить легковий автомобіль ЗАЗ 1140. Під час пожежі травмовано 83-річного водія транспортного засобу. Об 11:38 добровеличківські вогнеборці приборкали займання.

О 15:17 стало відомо про займання на вул. Центральній с. Мілова Балка Суботцівської громади Кропивницького району. Після прибуття рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить 48 м2 домашніх речей, перекриття та покрівлі в одноповерховому приватному житловому будинку. Зусиллями знам’янських рятувальників пожежу було ліквідовано о 17:32.
Вже 10 серпня о 03:19 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Лелеківській с. Надлак Надлацької громади Голованівського району.

Там загорілось 18 м2 покрівлі та 0,2 т соломи в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. Новоархангельські рятувальники спільно з місцевою пожежною командою села о 06:31 ліквідували пожежу.

В усіх випадках загиблих немає. Причини виникнення займань з’ясовують фахівці.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool