На Кіровоградщині виникло чотири пожежі

Серпень 11, 2024 | Новини | Переглядів: 80 | Коментарі: 0

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградського гарнізону чотири рази гасили пожежі різного характеру.

Так, 10 серпня о 10:14 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Ватутіна с. Березівка Смолінської громади Новоукраїнського району. Там загорілось 10 м2 сінника та 0,2 т сіна на території приватного домоволодіння. Бійці маловисківського підрозділу спільно з місцевою пожежною командою смт Смоліне об 11:13 загасили пожежу.

О 16:50 стало відомо про займання на вул. Степовій с. Чистопілля Вільшанської громади Голованівського району. Після прибуття рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить 50 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Зусиллями вільшанських надзвичайників пожежу було ліквідовано о 18:22.

На Кіровоградщині виникло чотири пожежі

Близько третьої години дня олександрійські вогнеборці залучалися на ліквідацію пожежі 1000 м2 сухої трави та чагарників на вул. Степова с. Протопопівка Приютівської громади Олександрійського району.

О 20:37 благовіщенські надзвичайники спільно з місцевою пожежною командою с. Йосипівка загасили пожежу 800 м2 сухостою та гілля за межами с. Великі Трояни Благовіщенської громади Голованівського району.

В усіх випадках загиблих та травмованих немає. Причини виникнення займань з’ясовують фахівці.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool