Зірка програла Арсеналу

Жовтень 23, 2011 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 5

В завершальному турі першого кола чемпіонату України серед команд першої ліги кіровоградська «Зірка» в Білій Церкві протистояла місцевому «Арсеналу»

Перший тайм матчу пройшов не за сценаріям кіровоградської команди. На початку зустрічі команди обмінялися напівмоментами, які жодній з команд дивідендів не принесли. З найбільш небезпечних моментів першої половини зустрічі відзначимо виконання кутового у середині тайму; в даному епізоді Василь Товкацький пробив головою поруч з дев’яткою гостей. А на 32-ій хвилині матчу арбітр призначив штрафний удар в 25-ти метрах від воріт гостей. Екс-гравець ПФК «Олександрія» Євген Шупік вміло виконав стандартне положення, пробивши низом повз Антона Ситникова, який, на жаль, в цьому епізоді не виручив свою команду. А через кілька хвилин господарі завдали аналогічного удару – цього разу голкіпер гостей чітко перевів м’яч на кутовий. З рахунком 1:0 на користь господарів і завершився перший тайм.
Другий тайм кіровоградська «Зірка» розпочала з атак. Господарі намагалися збити темп гри, перевести її в спокійне русло, але підопічні Ігоря Жабченка свого досягли. На 55-ій хвилині голкіпер господарів Марущак не дозволеним прийомом зупинив прохід Івана Рудницького і арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота «Арсеналу». Сам потерпілий впевнено виконав пенальті, розвівши голкіпера та м’яч по різним кутам воріт.
На 86-ій хвилині Дмитро Леонов наважився на удар із тридцяти метрів – за фантастичною траєкторією м’яч опустився в дев’ятку воріт гостей. В хвилини, що залишилися до завершення матчу, Олександр Батальський міг зрівняти рахунок на табло, але йому завадили пробити відразу три захисники суперника. В підсумку прикра поразка в матчі, у якому кіровоградці заслуговували бодай на нічию.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool