«Зимова казка» у бібліотеці для дітей ім. А.П. Гайдара (ФОТО)

Січень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1794 | Коментарі: 0

 12 січня 2012 року у малій галереї Кіровоградського обласного художнього музею – у відділі підліткового читання і організації змістовного дозвілля дітей Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара відбулося відкриття виставки творів «Зимова казка».

Свої твори для експонування на виставці надали молоді художники Анастасія Плітіна, Андрій Кадигроб та Анатолій Кімнатний.

Плітіна Анастасія Володимирівна (1987 р.н.) у 2010 році закінчила навчання на мистецькому факультеті Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Образотворче та декоративне-прикладне мистецтво, графічний дизайн». Працює викладачем в Кіровоградській міській дитячій художній школі ім. О. Осмьоркіна, в якій колись сама навчалась. Анастасія тяжіє до різних видів образотворчого мистецтва: живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво. Художниця в постійному творчому пошуку, виношує нові ідеї. В своїх роботах дає можливість глядачам самим осмислити зміст творів.

Кадигроб Андрій Миколайович (1981 р.н.) у 2005 році закінчив видавничо-поліграфічний факультет Національного технічного університету України (колишній Київський політехнічний інститут). У 2006 році став лауреатом Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України у номінації «За творчі досягнення». Андрій Кадигроб – ініціатор проведення багатьох акцій, таких як Великодній благодійний аукціон, фотобієнале, весняний пленер у Дендропарку та інших цікавих заходів. Працює в техніці олійного живопису, в жанрах пейзажу та натюрморту, надає перевагу традиційному реалістичному живопису.

Кімнатний Анатолій Дмитрович (1980 р.н.) у 2003 році закінчив Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка за спеціальністю «Початкове навчання та образотворче мистецтво». Працює на посаді завідуючого відділом обласного художнього музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». У 2005 році став лауреатом Премії Кабінету Міністрів України за внесок молоді у розбудову держави у номінації «за творчі досягнення». Працює у техніці олійного живопису у жанрах: пейзаж, натюрморт, тематична картина. Відомим є цикл його робіт, присвячений проблемі боротьби зі СНІДом.

Всі троє є учасниками Великоднього благодійного аукціону (організатори - приватна галерея Андрія Кадигроба, медіа-група «Весь Кіровоград», обласний художній музей), а також активними учасниками всеукраїнських та обласних художніх виставок.
Молоді автори напередодні Старого Нового Року подарували глядачам справжню зиму, відтворену на полотні, та створили атмосферу Новорічних та Різдвяних свят для відвідувачів обласної бібліотеки для дітей ім. А.П. Гайдара.

Ганна Осіпова – заступник директора Кіровоградського обласного художнього музею з наукової роботи

«Зимова казка» у бібліотеці для дітей ім. А.П. Гайдара (ФОТО)

«Зимова казка» у бібліотеці для дітей ім. А.П. Гайдара (ФОТО)

«Зимова казка» у бібліотеці для дітей ім. А.П. Гайдара (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool