Жорстка позиція спецінспекції дозволять ліквідувати у Кіровограді несанкціоновані сміттєзвалища

Квітень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1624 | Коментарі: 0

Кіровоградці активно користуються впровадженим муніципальним сервісом “Гаряча лінія” міського голови. Весною багато дзвінків стосуються прохання ліквідувати сміттєзвалища на території обласного центру.

Чимало роботи вже зроблено у цьому напрямку, відзначив міський голова Андрій Райкович. Він висловив подяку за результативну роботу комунальних служб і небайдужих мешканціа міста на Меморіальному комплексі “Фортечні вали”.

У той же час у місті необхідно ліквідувати всі несанкціоновані звалища. Одне з таких, за словами міського голови, буквально днями утворили на Олексіївці.
- Спецінспекція, сьогодні ж їдьте на Олексіївку, знайдіть це звалище будівельного сміття, - доручив під час понеділкової апаратної наради очільник міста. - Туди ж не відрами каміння носять, а самоскидами возять!

Сміттєзвалище приймає безкоштовно тверді побутові відходи під час місячника благоустрою, тому сьогодні на першому місці має бути роз’яснювальна робота і щоденний контроль з боку інспекторів спецінспекції.

- Порушників необхідно ловити на гарячому, наголосив Андрій Райкович. – Спіймали, встановили особу, повідомили кіровоградцям, хто заважає нам жити у чистому місті. А журналісти нам обов’язково допоможуть розповсюдити таку інформацію.
Не оминув міський голова і стан кладовищ, напередодні Великоднього свята. Минулого тижня Андрій Райкович особисто об’їздив усі цвинтарі.

- Соромно було слухати містян, особливо стареньких людей, що купи листя, сміття, старих вінків не вивозяться роками! Невже важко поставити додаткові контейнери? Невже проблема вирахувати, скільки рейсів в день треба зробити, щоб звільнити від сміття доріжки старих секторів?, - спитав очільник міста з керівника міської ритуальної служби. - Я відповім – важко! Бо керівник має бути на цих цвинтарях щоденно! І слідкувати за кожним об’єктом.

Андрій Райкович доручив комунальним службам в останній передвеликодній тиждень порядок на всіх кладовищах, а особливу увагу приділити благоустрою місць поховань учасників АТО.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool