Жителя Кіровоградської області викрито у втягненні неповнолітнього у злочинну діяльність

Квітень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 722 | Коментарі: 0

До мешканця Новоархангельського району приїхав погостювати 17-річний родич. Чоловік переконав хлопця вчинити крадіжку з домоволодіння односельця. За такі дії зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

На початку квітня до райвідділу міліції звернувся житель одного з сіл. Потерпілий повідомив про викрадення кількох виробів з чавуну загальною вагою близько 60 кілограмів.
- У результаті слідчих дій правоохоронці встановили особи зловмисників, причетних до злочину. Ними виявилися 25-річний місцевий житель та його неповнолітній родич, - розповів начальник Новоархангельського РВ УМВС в області Ярослав Корецький. – Старший чоловік запевнив хлопця у можливості «заробити» грошей та безкарності таких дій.
Інформацію про крадіжку внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкцією передбачено покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до трьох років.
Крім того, старшому родичу загрожує кримінальна відповідальність від трьох до семи років позбавлення волі відповідно до частини 1 статті 304 Кримінального кодексу України «Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність». За цим фактом також розпочато кримінальне провадження.

За матеріалами Новоархангельського РВ
УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 

 

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool