Жителі Кіровоградщини найчастіше сплачують рахунки за телебачення та інтернет

Січень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Як стверджують аналітики ПриватБанку, найчастіше жителі Кіровоградщини оплачують в Приват24 рахунки за користування кабельним телебаченням та інтернетом.

 

Кількість жителів Кіровоградщини, що користуються сервісами ПриваБанку для оплати комунальних та інших платежів, постійно зростає. Як стверджують аналітики ПриватБанку, кількість платежів у 2016 році майже втричі більша у порівнянні з 2015 роком. Майже 725 тис. платежів здійснили жителі Кіровоградщини у минулому році та 268 тис. платежів здійснили жителі області в Приват24 у 2015 році. При цьому найчастіше здійснювались оплати за кабельне телебачення та інтернет - 132 тис. платежів. На другому місці - оплата за послуги обленерго, майже 115 тис платежів. Найменшу кількість проплат - 35 тис. платежів здійснено на рахунки державної фіскальної служби.

 

“Приємно зазначити, що тенденція росту кількості платежів через сервіси ПриватБанку залишається, - розповідає Олексій Харін, заступник директора, керівник Бізнесу платежів і переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - І це не лише тому, що нам довіряють, що надзвичайно важливо. ПриватБанк дбає про своїх клієнтів, пропонуючи найпривабливіші тарифи на банківському ринку. ПриватБанк запрошує усіх кіровоградців економити кошти та оплачувати комунальні платежі в терміналах самообслуговування чи в онлайн-режимі”.

Як стверджують аналітики ПриватБанку, найчастіше жителі Кіровоградщини оплачують в Приват24 рахунки за користування кабельним телебаченням та інтернетом.

 

“Оплачувати комунальні рахунки стало набагато простіше та швидше, використовуючи переваги сучасного банку, такого як ПриватБанк, - розповідає кіровоградка Людмила Коцюба. - В ПриватБанку працює одразу декілька каналів для оплати комунальних платежів: це і каса, і Термінали самообслуговування, і Приват24 , і Мобільний додаток Приват24 , навіть можна оплатити за безкоштовним телефоном 3700. Неймовірна послуга для тих, хто зайнятий чи забудькуватий - Регулярний платіж, коли банк самостійно оплачує все за тебе. Взагалі феєричний Мобільний додаток Фотокаса, який фотографує квитанцію, а співробітники ПриватБанку самі знають, як оплатити швидко та вчасно. Та найбільше, що мені подобається у Приваті - це свобода вибору, коли клієнт сам може обрати той варіант, який для нього найбільш вигідний та зручний”.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool