Земельних ділянок на кіровоградських кладовищах вистачить на 10 років

Липень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

Відбулась прес-конференція директора КП «Ритуальна служба – спецкомбінат комунально-побутового обслуговування» Олександра Єременка. Мова йшла про міські кладовища.

За словами Олександра Єременка, земельних ділянок на кіровоградських кладовищах вистачить ще на 10 років. На території Новолелеківського, Масляниківського, Завадівського та двох кладовищ на Балашівці земельні ділянки для поховань фактично закінчились. Міська влада намагається знайти можливості для розширення територій кладовищ за рахунок залучення нових земельних ділянок. На сьогодні підготовлено проект рішення міської ради щодо відведення земельних ділянок площею 8 га біля Далекосхідного кладовища та площею 4 га поряд зі Старо-Балашівським кладовищем. Планується вирішити питання щодо виділення земельних ділянок для організації нових місць поховань за межами обласного центру. Для цього ведуться активні переговори з Кіровоградською районною державною адміністрацією.
Директор комунального підприємства зазначив, що проблема обмеженості земельних ресурсів для створення кладовищ є загальноукраїнською. На думку Олександра Єременка, рано чи пізно доведеться реалізовувати в українських містах проекти крематоріїв. Поки що вони функціонують лише у трьох містах-мільйонниках в Україні: Києві, Одесі та Харкові, оскільки їх утримання обходиться достатньо дорого.

фото Ігоря Філіпенка.

пряма мова Олександра Єременка



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool