Затримано працівника Кіровоградського слідчого ізолятора

Травень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

Учора ввечері працівники прокуратури спільно працівниками Кіровоградського слідчого ізолятору, відділу внутрішньої безпеки та протидії корупції управління державної пенітенціарної служби в області у кімнаті догляду персоналу установи в особистих речах молодшого інспектора відділу режиму охорони виявили та вилучили 56.77 гр марихуани та пакетик з 20 капсулами трамадолу. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Заборонені речі інспектор режиму охорони намагався пронести на територію установи за винагороду та передати їх одному із ув”язнених.
Прокурором Ленінського району 28 травня по даному факту порушено кримінальну справу за ч.2 ст.307, ч.2 ст.364 КК України.
Вказану особу затримано в порядку ст.115 КПК України.
У справі проводяться слідчі дії.
Хід досудового слідства прокуратурою області взято на контроль.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool