Зарплата аграріїв Кіровоградщини цього року зросла на 150 відсотків

Серпень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

Середня заробітна плата в галузі сільського господарства Кіровоградщини складає 5679 гривень (згідно зі статистичними даними за січень-липень 2017 року).

Порівняно з відповідним періодом минулого року зарплата аграріїв збільшилася на 150%. За цим показником область посідає 15 місце в державі.

Про це на щопонеділковій апаратній нараді повідомив директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Коренюк.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко подякував керівникам сільськогосподарських підприємств за роботу, спрямовану на підвищення рівня зарплати в галузі.

- Зростання заробітної плати на 150% - це приємна новина. Прошу разом із головами райдержадміністрацій продовжувати роботу в цьому напрямку. Люди, які працюють в аграрному секторі, мають отримувати достойну заробітну плату, - підкреслив очільник облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool