Заклади освіти Кіровограда отримали додаткові кошти на оплату спожитого тепла (ФОТО)

Квітень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1252 | Коментарі: 0

 30 березня відбулося друге засідання п’ятнадцятої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

Під час засідання депутати внесли зміни до міського бюджету на 2012 рік. Своїм рішенням вони розподілили додаткову дотацію з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів. За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, додаткові 4,5 мільйона гривень підуть на оплату спожитого тепла закладами освіти Кіровограда. Крім того, міська рада затвердила передавальний акт комісії з припинення юридичної особи комунального підприємства «Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство Кіровоградської міської ради». Відповідно до прийнятого рішення, комісія з припинення комунального підприємства «Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство Кіровоградської міської ради» отримала доручення провести заходи по внесенню до Єдиного державного реєстру відомостей про припинення комунального підприємства «Кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство Кіровоградської міської ради» в результаті реорганізації шляхом приєднання до обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград».

джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Заклади освіти Кіровограда отримали додаткові кошти на оплату спожитого тепла (ФОТО)

Заклади освіти Кіровограда отримали додаткові кошти на оплату спожитого тепла (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool