Заходи до Дня захисту дітей у Кіровограді

Травень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1910 | Коментарі: 1

Під час прес- конференції у міській раді про заходи розповіли організатори свята для дітей у Кіровограді – начальник управління освіти Лариса Костенко, в.о. начальника відділу культури і туризму Неля Чорна, начальник відділу фізичної культури та спорту Олександр Куценко, в.о. начальника відділу сім’ї та молоді Марина Байрамова.

Особливістю відзначення Дня захисту дітей цього року є організація святкування в мікрорайонах міста. Кіровоградським дітям буде де розважитися, позмагатися та поспілкуватися з однолітками. 1 червня на майданчиках біля всіх дитячо – юнацьких клубів за місцем проживання розпочинаються цікаві ігрові програми, розраховані на різний вік та уподобання у виборі дозвілля. Тож запрошуємо дітлахів за адресами: вул. Куропятникова, 29, вул. Волкова, 26, корп. 1, вул. Бєляєва, 7, корп.3, вул. Космонавта Попова, 20, корп. 5, вул. Генерала Жадова, 7, вул. Бєляєва (майданчик школи міліції), вул. Велика Перспективна, 6/3.
В цей же день на всіх шкільних майданчиках, де працюють літні табори пройдуть змагання “Спритні, веселі, дружні”, конкурси малюнку на асфальті “Країна моїх мрій”, а на спортивних майданчиках у мікрорайонах – спортивно – масові заходи.
Бібліотеки – філії обласного центру запрошують усіх бажаючих взяти участь в різноманітних програмах та іграх.
У центрі міста День захисту дітей розпочнуть святкувати рано – о 8.00 на площі Кірова розпочнеться заключний концерт телевізійного конкурсу “Улюблений ансамбль міста Кіровограда”. О цій же порі в приміщенні Кіровоградської міської ради відкриється виставка робіт учнів дитячої художньої школи імені Осмьоркіна.
О 10.00 діти пільгових категорій, прийомних сімей та дитячих будинків матимуть змогу безкоштовно переглянути фільм у кінотеатрі “Зоряний” і театральну виставу “Золоте курча” в клубі ПАТ “Червна зірка”. О 15.00 шанувальники літератури зустрінуться з дитячими письменниками Кіровоградщини у Кіровоградському міському літературно - меморіальному музеї І.К.Карпенка – Карого.
Концертна та телевізійна програма «В народному стилі» учнів Кіровоградської музичної школи № 3 розпочнеться в парку «Ковалівському» о 17.00.
1 червня міський голова Олександр Саінсус завітає з привітаннями і подарунками в дитячий будинок “Барвінок”, дитячий будинок сімейного типу “Наш дім” та школу – інтернат.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool