За продаж неповнолітнім алкогольних виробів 8 закладів торгівлі області позбавлені відповідних ліцензій

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині через продаж неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів 8 закладів торгівлі втратили ліцензії на продаж алкогольних напоїв, ще 2 суб’єкти господарювання сплатили штрафи у розмірі 6800 гривень. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області постійно вживають заходи, направлені на перевірку закладів торгівлі щодо продажу неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв, у тому числі пива, а також тютюнових виробів. Особливу увагу працівники міліції звертають на магазини, що розташовані поблизу навчальних закладів.

Відтак, з початку року під час проведених заходів на території області виявлено 53 факти порушення правил торгівлі, адміністративна відповідальність за які передбачена ст. 156 КУпАП. За вказаними фактами до регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ДПА в області направлено 21 матеріал для вирішення питання щодо позбавлення ліцензії на право реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів. За 8 матеріалами анульовано ліцензії на продаж алкогольних напоїв, за 2 - на суб’єктів господарювання накладено штрафи у розмірі 6800 гривень.
Окрім того, за усіма фактами продавці, які порушили правила торгівлі, притягненні до адміністративної відповідальності за ст. 156 КУпАП. Їм загрожує сплата штрафу від 510 гривень до 1700 гривень, за повторно скоєне даного адмінправопорушення сума штрафу сягне від 2550 до 4250 гривень з конфіскацією предметів торгівлі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool