За минулу добу більше 400 чоловік отримали притулок і обігрів

Січень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 1212 | Коментарі: 0

До пунктів обігріву Кіровоградської області за 4 дні їх роботи звернулося близько 1400 жителів області. Лише за минулу добу число відвідувачів склало більше 400 чоловік. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Два пункти обігріву діють у Кіровограді, решта 20 – у райцентрах та містах обласного підпорядкування. В опалюваних наметах всі, хто цього потребує, можуть попити гарячого чаю з цукром, з’їсти бутерброд та зігрітися після довгого перебування на вулиці. Роботу пунктів обігріву забезпечують бійці пожежно-рятувальної служби, які позмінно чергують тут протягом доби. Також рятувальники надають поради щодо правил поводження у період холодів.
Радимо утриматись від тривалого перебування на вулиці та від поїздок за межі населених пунктів, намагайтеся не перебувати у холодних приміщеннях, не зловживайте спиртними напоями. Носіть багатошаровий одяг та слідкуйте, щоб діти довго не знаходились на відкритому повітрі.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool