За фактом заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах порушено кримінальну справу

Лютий 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1587 | Коментарі: 0

Прокуратурою Онуфріївського району порушено кримінальну справу відносно службових осіб державного підприємства «Онуфріївське лісове господарство» за фактом заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Встановлено, що посадові особи державного підприємства при наявності матеріально-технічної можливості та достатніх власних трудових ресурсів, з метою маскування розкрадання державних коштів, без проведення тендерних процедур, незаконно та безпідставно перерахували на розрахунковий рахунок приватного підприємця майже мільйон гривень за нібито надані послуги. 

Вказаними діями державі в особі державного підприємства завдано збитків на вказану вище суму. Триває слідство.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool