За два роки підтримка ВО Свобода на Кіровоградщині зросла майже всемеро

Січень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

22 січня 2012 року у місті Бобринець Кіровоградської області відбулися вибори голови міської ради, у яких взяв участь представник Всеукраїнського об’єднання «Свобода» - 26 річний Віктор Пасіка.  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі Кіровоградської ООВО"Свобода"

За офіційними підсумками виборів за Віктора Пасіку проголосували 15 % виборців міста. Підсумовуючи результати виборів у місті варто зазначити, що підтримки Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Бобринці значно збільшилася. Так порівняно з виборами Президента України які відбулися у січні 2010 року, кількісна підтримка свободівців зросла майже в 7 разів.
Голова Кіровоградської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Ромащенко прокоментував: «Підсумки виборів у Бобринці яскраво свідчать про ріст підтримки Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у центральній Україні та зокрема на Кіровоградщині. Балотуючись в депутати обласної ради у квітні минулого року якраз у Бобринецькому районі я переконався у тому, що жителі нашої області позитивно сприймають ідеї нашої партії і готові віддавати свої голоси за свободівців. Тому сьогодні, перед Кіровоградською обласною організацією Всеукраїнського об’єднання «Свобода» стоїть завдання створення та посилення існуючих міських та районних партійних організації, які були б здатні захистити вибір українців та ефективно використати підтримку виборців на користь України.»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool