За добу на Кіровоградщині виникло 6 займань на відкритих територіях

Квітень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1691 | Коментарі: 0

Минулої доби у Кіровоградській області виникло 6 пожеж сухої трави та сміття на відкритих територіях

до гасіння яких залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (вул. Садова – 100 м2 сухої рослинності, пров. Гулого-Гуленого – 2 м2 дерева, вул. Тульська – 30 м2 сміття в обласному центрі, а також с. Високі Байраки – 50 м2 сухої трави), 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка (с. Трояни – 2,5 га сухої трави) та 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ (с. Полонисте – 200 м2 сухої трави).

Шановні громадяни! Служба порятунку закликає вас бути обережними та відповідальними, пам’ятайте, що досить найменшої іскри, щоб розгорілось велике полум’я, що безжально знищить на своєму шляху усе живе. Бережімо навколишнє природне середовище!

Прес-служба У ДСНС в області

За добу на Кіровоградщині виникло 6 займань
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool