За державну зраду судитимуть мешканця Кіровоградщини

Серпень 31, 2023 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

55-річний обвинувачений збирав та передавав ворогу інформацію про об’єкти військової та критичної інфраструктури Кіровоградщини та переміщення військових.

За процесуального керівництва обласної прокуратури обвинувальний акт стосовно мешканця Кропивницького району за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану, скеровано до суду (ч.2 ст.111 КК України).

Зраднику загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування - УСБУ в області.

Обвинувачений перейшов на бік ворога та працював на військову розвідку рф. Через «Telegram», неодноразово передавав представникам російських розвідувальних органів дані з координатами військових об’єктів та можливих місць дислокації наших військових та техніки.
Затримали його у березні цього року на місці вчинення злочину, під час відео та фотофіксації територій об’єктів критичної інфраструктури залізничного та повітряного сполучення Кропивницького. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool