За 7 місяців 2015 року на Одеській залізниці виявлено майже 1,5 тис. пошкоджених вагонів

Серпень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 724 | Коментарі: 0

За 7 місяців 2015 року на Одеській залізниці виявлено 1 тис. 448 пошкоджених вагонів, що на 28% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Найбільшу кількість пошкоджених вагонів виявлено на Одеській дирекції залізничних перевезень 906 вагонів, що складає 66% від загальної кількості на залізниці, на Херсонській дирекції – 309 вагонів (21%), на Знам’янській дирекції – 156 одиниць (8%) та на Шевченківській дирекції ще 77 (5%).

Оглядачі-ремонтники вагонів зазвичай виявляють найбільшу кількість пошкоджених вагонів після навантаження, вивантаження та маневрової роботи у морських та річних портах.

У морських портах загалом виявлено 1 тис. 127 пошкоджених вагонів. Зокрема в Іллічівському морському торговому порту було пошкоджено 319 вагонів, у СМП «Октябрськ» ст. Жовтнева 198, ще 106 пошкоджених вагонів виявлено у порту Ізмаїл.

Переважну більшість цих вагонів було пошкоджено при грейферному розвантаженні піввагонів. При використанні грейферних кранів, як результат пошкоджуються елементи конструкції кузова вагону, деформується верхні обв’язки кузова, відриваються скоби для кріплення лісних стійок, підриваються листи перекриття поперечних балок, пробиваються стіни кузова вагона тощо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool