За 2016 рік майже 2 млн пасажирів Одеської залізниці здійснили посадку в поїзд з електронними документами

Січень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Кількість пасажирів регіональної філії «Одеська залізниця», які здійснили посадку у поїзд безпосередньо з електронними проїзними документами, придбаними через мережу Інтернет (тобто без звернення до квиткових кас), у 2016 році становила 1,9 млн. чол. (середньомісячно – 158,5 тис. чол.), що на 567,5 тис. чол. більше, ніж у 2015 році.

Від загального обсягу реалізованих проїзних документів у квиткових касах регіональної філії «Одеська залізниця» інтернет - замовлення за 2016 рік становлять 35,5%. Цей показник перевищує відповідний за 12 місяців 2015 року на 3,5 %.

Традиційно «піковим» місяцем із замовлення проїзних документів засобами мережі інтернет був липень – за цей місяць було оформлено 331,4 тис. проїзних документів.

Всі показники користування пасажирів даною послугою свідчить про те, що інтернет-замовлення квитків стають дедалі популярнішими серед пасажирів магістралі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool