За 2013 рік пасажири Одеської залізниці придбали більше абонементних квитків

Квітень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

За 12 місяців минулого року в приміських касах Одеської магістралі пасажири придбали 41,3 тис. абонементних квитків, що на 0,9 тис. більше, ніж за відповідний період 2012 року, тобто популярність абонементних квитків серед пасажирів залізниці зросла на 2,3%.

А у порівнянні з 2011 роком оформлено на 7,6 тис. абонементних квитків більше, тобто зафіксовано зріст на 22%.
За перший квартал поточного року оформлено 10,7 тис. абонементних квитків.
Лідерами з продажу абонементних квитків залишаються каси вокзалів Одеської та Херсонської дирекції залізничних перевезень, де продаж збільшено на 154 проїзних документи, що більше на 1,7% відносно показників минулого року.
Вартість кожного виду абонементного квитка залежить від дальності відстані поїздки, кількості поїздок на місяць та наявності пільг у пасажира, зокрема по Одеській дирекції залізничних перевезень вартість пільгового абонементного квитка на 24 поїздки від станції Одеса-Головна до станції Роздільна (72 км) становить 240 грн. 10 коп.
Одеські залізничники звертають увагу своїх пасажирів на те, що придбання саме абонементного квитка дає змогу зекономити не тільки час (адже пасажирові не потрібно користуватися послугами каси щоденно, щоб оформити проїзний документ), а й гроші – 40% від повної вартості проїзду.
Продаж абонементних квитків здійснюється на станціях, які розташовані на маршруті прямування поїздів приміського сполучення.

*Довідка
Пасажири обирають найзручніший вид пільгового проїзного документа: пільговий іменний квиток або абонементний квиток вихідного дня, який діє в п’ятницю, суботу, неділю та понеділок, а також в усі святкові та передсвяткові дні. Також діють студентські абонементні квитки та дитячі зі збереженням пільгового тарифу згідно з законодавством України.
Абонементні квитки оформлюють без зазначення прізвища, імені та по батькові пасажира, на будь яку кількість місяців, але не більше ніж на один рік. Вартість повного абонементного квитка на один місяць розраховують за 40 поїздок (20 поїздок „туди і зворотно”). Такий тип абонементного квитка часто купують підприємства для своїх працівників.
Діють також іменні пільгові абонементні квитки. Цей проїзний документ пасажир можна придбати на будь яку кількість місяців, але не більше ніж на один рік. Вартість пільгового (іменного) абонементного квитка на один місяць дорівнює сумі вартості за 24 поїздки (12 поїздок „туди і зворотно”).
Студентські абонементні квитки зручно використовувати студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів. Обов’язковим є зазначенням у квитку прізвища студента та номера студентського (учнівського) квитка. Згідно з існуючим тарифом на Одеській залізниці вартість дитячого квитка становить 75%, а студентського – 50% від вартості повного квитка. Вартість студентських та дитячих абонементних квитків визначається множенням вартості квитка за відповідним пільговим тарифом на кількість поїздок, визначену для пільгового абонементного квитка.
Абонементні квитки «вихідного дня» купують пасажири незалежно від віку та наявності пільг. Їх вартість дорівнює вартості 10 поїздок (5 поїздок „туди і зворотно”).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool