П’ять пожеж різного характеру виникло на Кіровоградщині (ФОТО)

Серпень 23, 2024 | Новини | Переглядів: 150 | Коментарі: 0

За добу, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС 5 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 22 серпня о 16:45 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гранітній обласного центру. Після прибуття рятувальників до місця виклику було встановлено, що горить 30 м2 покрівлі господарчої споруди та гаража, а також 16 м2 речей домашнього вжитку на території приватного домоволодіння. Бійці 1-го пожежно-рятувального загону загасили пожежу о 17:16.

П’ять пожеж різного характеру виникло на Кіровоградщині (ФОТО)

П’ять пожеж різного характеру виникло на Кіровоградщині (ФОТО)

П’ять пожеж різного характеру виникло на Кіровоградщині (ФОТО)

Так само о 16:45 стало відомо про те, що на вул. Незалежності м. Кропивницький виникла пожежа 5 м2 сухої трави, 20 одиниць автомобільних шин та 5 м2 домашніх речей в гаражі. Особовим складом 4-ї пожежно-рятувальної частини займання було ліквідовано о 18:14.

Того ж дня о 16:52 виклик надійшов із с. Федорівка Первозванівської СТГ Кропивницького району. Там виникло загорання 200 тюків соломи врожаю 2024 р. загальною вагою 360 кг, 10 м дерев’яного паркана та 8 м3 дров. О 20:07 кропивницькі рятувальники приборкали займання.

О 18:57 місцевий підрозділ ДСНС залучався на гасіння пожежі 10 м2 дерев’яної підлоги в господарчій споруді, що не експлуатується, на вул. Парковій м. Світловодськ Олександрійського району. О 19:52 пожежу було ліквідовано.

О 21:37 Службою порятунку отримано повідомлення про пожежу 1,5 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домогосподарства на вул. Шевченка смт Компаніївка Кропивницького району. Місцевим підрозділом ДСНС загорання було ліквідовано о 22:58.

Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини їх виникнення встановлюються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool