У Кропивницькому відбулося спецпогашення нового поштового випуску

Серпень 23, 2024 | Новини | Переглядів: 76 | Коментарі: 0

Сьогодні, до 33-ї річниці Незалежності введено в обіг поштовий випуск «Все буде UA!»

Участь у церемонії спецпогашення взяли перший заступник голови Кіровоградської обласної ради Юрій Семенюк, заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Поліщук, директорка Кропивницького регіону АТ «Укрпошта» Тетяна Капустіна nf заступниця директора Музею мистецтв Ганна Осіпова. 

Автор новинки — художник Нікіта Тітов, роботи якого — справжні символи боротьби за Україну. Усі марки в аркуші виконані у кольорах національного стяга та мають форму карти нашої держави. На зображеннях марок можна розгледіти весняні квіти, які, переплітаючись, створюють фразу «Все буде», а також мати, яка обіймає своє новонароджене дитя.

У Кропивницькому відбулося спецпогашення нового поштового випуску

Кожна деталь — це своєрідне нагадування про те, що навіть у найскладніші часи ми не втрачаємо віри й з оптимізмом дивимось у майбутнє.

Крім звичної філателістичної продукції, придивіться також до тематичних футболок, що з'явились на сайті з нагоди свята.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool