З вересня на Одеській залізниці стане більше швидких поїздів

Серпень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

Для зручності пасажирів вже у вересні поточного року на Одеській залізниці збільшиться кількість пасажирських поїздів категорії «нічний швидкий» («НШ»).

Це стане можливим завдяки прискоренню швидкості пасажирських поїздів формування Одеської залізниці №397/398 сполученням Черкаси – Львів та №610/609 сполученням Одеса – Умань за рахунок скорочення кількості зупинок на станціях розташованих в межах приміської зони (які обслуговуються приміськими поїздами).

Скорочення кількості зупинок збільшить дільничну швидкість руху поїзда, завдяки чому зменшиться час перебування у дорозі та дасть можливість змінити категорію зазначених нічних пасажирських поїздів на нічні швидкі.

Одеська залізниця вже отримала відповідний дозвіл із Департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення Укрзалізниці, який дозволить з 06.09 змінити номер поїзда 397/398 «Черкаси – Львів» на №95/96, а з 04.09 змінити номер поїзда №610/609 «Одеса – Умань» на №112/111.

Кіровоград: бізнесмена побили в СІЗО

Наразі діючим графіком руху передбачено курсування 10 цілорічних та 5 сезонних поїздів категорії «нічний швидкий».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool