З учорашнього дня на території Кіровоградської області введений план «Сирена»

Березень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1914 | Коментарі: 0

Правоохоронці працюють у посиленому режимі; відповідно до цього плану, працівники Державтоінспекції перевірятимуть кожну машину, що в’їздить або ж покидає територію краю, задля виключення можливих терактів.

Зазначена пересторога уже дали певні позитивні результати, так у ніч на 23 березня під час несення служби на 70 км автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, біля Бобринецького кільця, на в’їзді до обласного центру, інспекторами дорожньо-патрульної служби Кіровоградської роти ДПС ДАІ при УМВС України в області капітаном міліції Олександром Єлькіним та молодшим сержантом міліції Олександром Терещенком був зупинений автомобіль ВАЗ-2115, під керуванням 22-річного мешканця Компаніївського району, раніше не судимого. Під час огляду салону автівки, під водійським сидінням, працівники ДАІ виявили пістолет іноземного виробництва марки «ЕКОЛ МАЖОР 9 мм», з магазином, у якому знаходилися три холостих патрони та один травматичний набій під гумову кулю, а також предмет, що зовні схожий на бойову гранату «Ф-1». Відповідних дозвільних документів на це затриманий не мав. Пояснив, що зброю придбав для самозахисту.
На місце події працівниками ДАІ була викликана слідчо-оперативна група Кіровоградського райвідділку, а дані про неї були внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань.
Наразі, після проведення відповідних експертиз, саме слідчі встановлять, чи мав право молодик возити з собою зброю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool