З початку року на Одеській залізниці вберегли від розкрадань майна і вантажів на суму понад 1 млн.150 тис.грн.

Вересень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 601 | Коментарі: 0

Протягом 8 місяців 2015 року оперативні групи відомчої воєнізованої охорони Одеської залізниці попередили 76 випадків крадіжок вантажів і майна на суму понад 1 млн. 150 тис. грн.

При цьому були затримані 128 осіб. За даними служби відомчої воєнізованої охорони, з 76 розкритих випадків крадіжок зафіксовано 9 випадків крадіжок вантажів та 67 випадків крадіжок матеріальних цінностей.
За цей період на Одеській залізниці за обліком АРМа незаконного втручання зафіксовано 96 випадків незаконного втручання у діяльність залізниці сторонніх осіб, які нанесли матеріальних збитків залізниці на суму майже 1,5 млн. грн. і призвели до затримки руху 193 поїздів.

Найбільш «уразливими» у частині скоєння крадіжок є колійне господарство і господарство сигналізації та зв'язку. Найбільш криміногенними є дільниці: перегін Трепівка – Чорноліська, перегін Кучургани – Роздільна-Сортувальна, перегін Йосипівка – Болеславчик, перегін Сірогози – Братолюбівка, перегін Сірогози – Нововесела, перегін Монастирище – Христинівка, перегін Монастирище – Івахни, перегін Помічна – Адабаш.

Одеські залізничники наголошують, що випадки незаконних втручань сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту створюють пряму загрозу безпеці руху поїздів, життю та здоров’ю пасажирів і працівників магістралі та можуть призвести до непередбачуваних наслідків. Слід зазначити, що наразі в умовах несприятливої криміногенної захист майна залізниці проводиться виключно силами та засобами Одеської залізниці.

Крім цього, з початку 2015 року працівники воєнізованої охорони затримали 471 порушника за недотримання правил поведінки на залізничних об’єктах, з них 87 осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності і оштрафовані.

Особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці протягом 8 місяців 2015 року проводилася активна робота щодо перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених 1 тис. 972 рейдів перевірено 120 пунктів, 2 з яких закрито.

Також залізничники дбають про збереження вантажів вантажовідправників. Їх робота спрямована на виявлення та попередження випадків розкрадання вантажів з вагонів відкритого типу під час руху поїздів. Особовий склад воєнізованої охорони супроводжує вантажі на усьому шляху прямування Одеською залізницею.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool