З початку року на Одеській залізниці вберегли від розкрадань майна і вантажів на суму понад 1 млн.150 тис.грн.

Вересень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 626 | Коментарі: 0

Протягом 8 місяців 2015 року оперативні групи відомчої воєнізованої охорони Одеської залізниці попередили 76 випадків крадіжок вантажів і майна на суму понад 1 млн. 150 тис. грн.

При цьому були затримані 128 осіб. За даними служби відомчої воєнізованої охорони, з 76 розкритих випадків крадіжок зафіксовано 9 випадків крадіжок вантажів та 67 випадків крадіжок матеріальних цінностей.
За цей період на Одеській залізниці за обліком АРМа незаконного втручання зафіксовано 96 випадків незаконного втручання у діяльність залізниці сторонніх осіб, які нанесли матеріальних збитків залізниці на суму майже 1,5 млн. грн. і призвели до затримки руху 193 поїздів.

Найбільш «уразливими» у частині скоєння крадіжок є колійне господарство і господарство сигналізації та зв'язку. Найбільш криміногенними є дільниці: перегін Трепівка – Чорноліська, перегін Кучургани – Роздільна-Сортувальна, перегін Йосипівка – Болеславчик, перегін Сірогози – Братолюбівка, перегін Сірогози – Нововесела, перегін Монастирище – Христинівка, перегін Монастирище – Івахни, перегін Помічна – Адабаш.

Одеські залізничники наголошують, що випадки незаконних втручань сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту створюють пряму загрозу безпеці руху поїздів, життю та здоров’ю пасажирів і працівників магістралі та можуть призвести до непередбачуваних наслідків. Слід зазначити, що наразі в умовах несприятливої криміногенної захист майна залізниці проводиться виключно силами та засобами Одеської залізниці.

Крім цього, з початку 2015 року працівники воєнізованої охорони затримали 471 порушника за недотримання правил поведінки на залізничних об’єктах, з них 87 осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності і оштрафовані.

Особовим складом воєнізованої охорони Одеської залізниці протягом 8 місяців 2015 року проводилася активна робота щодо перевірки приймальних пунктів металобрухту з метою виявлення таких, які працюють з порушенням Закону України «Про металобрухт». У ході проведених 1 тис. 972 рейдів перевірено 120 пунктів, 2 з яких закрито.

Також залізничники дбають про збереження вантажів вантажовідправників. Їх робота спрямована на виявлення та попередження випадків розкрадання вантажів з вагонів відкритого типу під час руху поїздів. Особовий склад воєнізованої охорони супроводжує вантажі на усьому шляху прямування Одеською залізницею.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool