З персоналом Кіровоградського слідчого ізолятора проведена робота з проблеми стресу і стресостійкості

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

В Кіровоградському слідчому ізоляторі протягом листопада 2014 року психологом відділу по роботі з персоналом лейтенантом внутрішньої служби Тетяною Богомоловою було проведено тестування молодших інспекторів відділу режиму і охорони, які несуть службу на озброєних постах (всього було охоплено 30 чоловік).

Перша психодіагностика представляє собою психометричну шкалу самооцінки актуального рівня стресу протягом останнього року.
Друга методика є однією з найбільш поширених методів оцінки індивідуально – психологічних особливостей особистості. Відмінною рисою даної методики є визначення ступеню стресостійкості та вміння діяти в стресовій ситуації.
З метою покращення міжособистісних відносин в колективі було проведено психологічне консультування з молодшими інспекторами – жінками.
Більшість досліджуваного персоналу показали високі оцінки, які свідчать про стресостійкість. Особи з високими показниками емоційно зрілі, впевнені в собі, сміливі, рішучі, до всього підходять з розумом, не піддаються емоційним поривам, добре усвідомлюють вимоги дійсності. Тому можуть і бажають нести службу на озброєних постах.

Тетяна Богомолова, Кіровоградський слідчий ізолятор


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool