З мешканцями Добровеличківки провели роз’яснювальну роботу

Жовтень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1190 | Коментарі: 0

З настанням холодів кожен добрий господар вже потурубувався про тепло та затишок у своїй оселі. Так само кожен розуміє, що необхідно подбати і про безпечний перебіг опалювального сезону аби він минув без неприємних несподіванок на зразок пожеж. Обов’язком рятувальників є навчити громадян як запобігти надзвичайним подіям, саме для цього і проводяться рейдові перевірки.

7 жовтня роз’яснювальну роботу з мешканцями смт Добровеличківки провели працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу.

Рятувальники поспілкувалися з жителями багатоквартирних будинків, яким нагадали про основні правила безпеки під час опалювального сезону. Про те, що необхідно купувати лише сертифіковані обігрівачі, не користуватися несправними та саморобними еллектроприладами.

Також забороняється сушити одяг над газовими плитами та обігрівати з їх допомогою приміщення. Порадили жителям райцентру не залишати увімкнені обігрівачі під наглядом маленьких дітей та й загалом навчати їх правилам поводження у побуті. Навели громадянам і статистику пожеж у районі. Усі, з ким спілкувалися рятувальники, зазначили, що дотримуються цих рекомендацій, оскільки недбале ставлення до безпеки вдома є справою невдячною та досить витратною. Не говорячи вже про те, що пожежі призводять і до більш трагічних наслідків, ніж втрата нажитого майна. Під час розмови рятувальники нагадали кожному і алгоритм дій у разі надзвичайних ситуацій та як поводитися, коли виявили підозрілий чи вибухонебезпечний предмет. Отримали жителі селища і застережні листівки та пам’ятки з відповідної тематики.

Наразі профілактична робота з мешканцями області триває, оскільки рятувальники зацікавлені в тому, щоб зберегти життя та здоров’я людей від пожеж.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool