З 26 березня по 1 квітня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує

Березень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

Переглянути книжкові виставки:

 З 26 березня у відділі мистецтв відкриється книжкова виставка до Міжнародного дня театру «Театр – магія, що зачаровує».

27 березня весь світ відзначає Міжнародний день театру. Цей день став справжнім святом не тільки для акторів сцени, але й для мільйонів глядачів.

Міжнародний день театру відзначається щорічно з 1962 року. Започаткований у Відні на 9-му конгресі Міжнародного інституту театру при ЮНЕСКО в 1961 році. Перші театри з’явились в Греції, згодом в Китаї, Індії, а в X столітті з’являються зачатки Європейського театру. Слово “театр” походить від грецького theatron, і означає місце для видовищ, а також місце, призначене для показу драматичних творів мистецтва перед публікою.
Про історію розвитку, види театрів та розквіт українського театрального мистецтва дізнаються усі відвідувачі виставки.

З 26 березня у відділі популяризації книги відкриється виставка робіт учасників обласного конкурсу в рамках акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації». На виставці представлені роботи учнів та студентів навчальних закладів Кіровоградської області присвячені темі безпеки. Роботи виконані у різних техніках – образотворче мистецтво, поробки з різних матеріалів, ляльки тощо. Запрошуємо познайомитись з молодіжним поглядом на безпеку та безпечне середовище.

З 27 березня у відділі мистецтв відкриється виставка творчих робіт Олени Пророк. Олена – молода кропивницька майстриня, яка працює в різних техніках декоративно-ужиткового мистецтва. Її роботи – це погляд майстрині на життя, мистецтво та бажання поділитися власною творчістю та майстерністю.

Масові заходи:
27 березня о 13.00 працівники відділу абонементу запрошують відвідати виховну годину «Людина починається з добра» присвячену 100-річчю від дня народження видатного українського педагога Василя Сухомлинського.
Василь Олександрович Сухомлинський дуже любив дітей, тому і став педагогом. Це справді людина з полум’яним серцем, видатний педагог сучасності. 35 років свого життя він віддав школі. З його ім’ям пов’язані збагачення і піднесення педагогічної науки ХХ століття. Велика, самобутня спадщина вченого з плином часу привертає все більше уваги. Його життю та педагогічній майстерності й присвячено захід.

29 березня о 13.00 у відділі сприяння технічній творчості молоді відбудеться майстер-клас «Великодня листівка». Зовсім скоро настане велике християнське свято - Світле Воскресіння Христове! Кожен християнин чекає на це торжество. Пасха відзначається в той чудовий час, коли весна вступає в свої права, і все навколо оживає.
Пасха - це не тільки свято, але і ще одна можливість проявити творчість. Існує безліч пасхальних виробів. Чим би ви не захоплювалися, в кожному виді творчості знайдеться щось своє. Майстер - клас по створенню великодньої листівки, стане приємним сюрпризом, адже зроблена своїми руками і з великою любов'ю. листівка стане талісманом у вашому домі і принесе щастя усім, кого ви любите і бажаєте добра.

30 березня о 14 .00 відбудеться презентація виставки робіт учасників обласного конкурсу в рамках акції «Молодь Кіровоградщини готова долати надзвичайні ситуації». Організатори акції - Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з департаментом культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації, управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Кіровоградської обласної організації Добровільного пожежного товариства України та Кіровоградським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського. На виставці представлені роботи учнів та студентів навчальних закладів Кіровоградської області присвячені темі безпеки.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка.

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool