Юні кіровоградці побажали успішного виступу українській команді

Лютий 11, 2016 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

10 лютого в навчально-виховному комплексі «Кіровоградський колегіум – спеціалізований навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад – центр естетичного виховання» пройшло «Свято Олімпійського прапора», присвячене старту других зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2016 року в місті Ліллехаммер (Норвегія).

У заході, організованому за ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», взяли участь 60 школярів.

Після урочистої церемонії підняття Державного Прапора України та прапора Національного олімпійського комітету України відповідальний секретар обласного осередку НОК Вадим Бебко привітав учасників заходу та зачитав звернення президента НОК України Сергія Бубки до учасників спортивного свята. Також почесні гості – тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста розповіли вихованцям колегіуму цікаві факти з історії зимових Юнацьких Олімпійських ігор.

В рамках спортивного свята школярі продемонстрували в спортивних конкурсах прагнення поповнити в майбутньому ряди олімпійців, а також перевірили свої знання, відповідаючи на запитання олімпійської вікторини. Найкращі юні спортсмени відзначені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а всі учасники спортивного свята отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.

На завершення заходу всі присутні побажали українським спортсменам вдалих стартів та успішного виступу на відповідальних змаганнях зимових Юнацьких Олімпійських ігор.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool