Янукович хоче для «злочинців у погонах» максимальної кари

Липень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

Глава держави Віктор Янукович вимагає найсуворішого покарання для працівників міліції, які зґвалтували молоду жінку у селі Врадіївка Миколаївської області.

Про це він заявив сьогодні під час церемонії складення присяги суддями, вперше призначеними на посаду.

- У нас досі трапляються випадки, коли замість того, щоб стояти на варті закону і захищати громадян, окремі працівники правоохоронних органів стають «злочинцями в погонах». Маю на увазі інцидент в Миколаєві, коли міліціонери жорстоко побили і зґвалтували молоду дівчину. Винним у цьому злочині не місце в правоохоронних органах, вони мають бути показово покарані з усією суворістю закону. Я взяв цю справу під особистий контроль і не потерплю безкарності! Особливо, коли йдеться про тих, хто має захищати людей, а не порушувати закон, - наголосив Віктор Янукович.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягли в автомобіль 29-річну мешканку смт Врадіївка Ірину Крашкову, вивезли її до лісосмуги біля села Сирове і зґвалтували. По дорозі і на місці зґвалтування дівчину жорстоко били.

Прийшовши до тями, жертва заявила, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції. Також брав участь у побитті таксист.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool