Якщо рішення приймаються без врахування законодавства про містобудівну діяльність

Травень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Прокуратурою Долинського району виявлено ряд порушень в діяльності головного архітектора району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

В ході проведеної перевірки, зокрема, встановлено, що, в порушення Правил забудови Кіровоградської області, Генерального плану міста Долинської та законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування» та «Про місцеве самоврядування» головний архітектор підготував ряд документів (акт обстеження території, план прив’язки земельної ділянки до будівництва, пропозиції до виконкому Долинської міськради тощо), які в остаточному рахунку дали змогу прийняти незаконні рішення, що дозволяють розроблення містобудівних умов та обстежень на розміщення однієї з базових станцій мобільного зв’язку у місті Долинська.
Виконавчому комітету та сесії Долинської міської ради на вказані рішення принесені протести з вимогою скасування їх як незаконних, а голові Долинської РДА внесено подання.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool