Які товари не оподатковуються митними платежами

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів в Кіровоградській області інформує громадян, які збираються незабаром у закордонну поїздку, про випадки, коли ввезені товари не підлягають митному оподаткуванню.

Алкогольні та тютюнові вироби, що ввозяться громадянами, не підлягають митному оподаткуванню в кількості 200 сигарет або 50 сигар чи 250 грамів тютюну, або ці вироби в наборі до 250 грамів, 5 літрів пива, 2 літри вина, 1 літр міцних (із вмістом спирту понад 22 %) алкогольних напоїв, харчові продукти для власного споживання на суму до 200 євро та домашні тварини.
Звертаємо увагу, що ввозити алкогольні напої та тютюнові вироби на митну територію України можуть лише громадяни, які досягли 18-річного віку.
Також не оподатковуються товари (за винятком підакцизних), сума яких не перевищує еквівалент 1000 євро при ввезенні повітряним транспортом, та товари до 500 євро і вагою до 50 кг, що ввозяться іншими видами транспорту.
Усі вищезазначені норми застосовується лише у разі, якщо громадянин в’їжджає в Україну не частіше одного разу протягом однієї доби.
Відповідно до вимог Митного кодексу України при ввезенні в Україну звільняються від оподаткування митними платежами особисті речі, перелік яких визначено ст. 370 даного документу.
Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool