Як придбати квитки на літак за найкращими цінами

Січень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Досвідчені мандрівники радять використовувати спеціальні сервіси, аби придбати квитки на літак з акційними знижками та заощадити на прямих рейсах.

квитки на літак

Перш ніж вирушити у подорож, варто обрати напрямок та ретельно спланувати бюджет, аби побачити всі перлини архітектури, надзвичайні ландшафти та інші туристичні принади, якими відома місцина. Сервіс TripMyDream дозволяє швидко придбати квитки на літак за вигідними цінами. За потреби туристи, які віддають перевагу самостійним подорожам, можуть перевірити наявність складних маршрутів, підшукати зворотний рейс та ознайомитися з акційними пропозиціями лоукостерів.

Переваги спеціалізованих сервісів з продажу квитків на літак

квитки на літак

Досвідчені мандрівники знають, що вигідніше планувати подорож заздалегідь, бо це дозволяє заощадити кошти, обрати прямі перельоти та бюджетні готелі. Пропозиції починають з'являтися вже за рік до вильоту, тому варто постійно переглядати оновлення каталогу знижок.

Існує декілька переваг користування платформою TripMyDream:

  • можливість знайти рейси для подорожі за складним маршрутом;
  • авіаквитки від лоукостерів без націнок;
  • понад 50 тис. напрямків для пошуку.

У спеціальному розділі сайту зібрана інформація про популярні серед туристів міста та визначні пам'ятки архітектури.

Придбання квитків на літак без комісій

Оскільки сервіс не бере комісії, у користувачів є можливість придбати проїзні документи за цінами перевізників. TripMyDream здійснює моніторинг понад 500 сайтів авіакомпаній та ресурсів з реалізації квитків.

Акційні квитки на літак

Списки вигідних пропозицій від компаній оновлюються кожні 10 хвилин. Користувачі можуть підписатися на email-розсилку, аби першими отримувати новини про знижки. За допомогою спеціальних фільтрів можна обрати місто вильоту, час, тривалість поїздки та інші параметри, які допоможуть вчасно дізнатися про цікаву пропозицію.

Як придбати квитки на літак онлайн

квитки на літак

Для планування поїздки варто ознайомитися з календарем низьких цін. Це дозволить вчасно дізнатися, коли можна буде замовити авіаквитки зі знижками. Оптимальним вважається придбання онлайн-квитка за 4–6 місяців.

  1. Обравши напрямок та дату, користувач побачить декілька пропозицій від компаній.
  2. Якщо одна з них влаштовує туриста, система перенаправить його на сайт перевізника або онлайн-каси, де можна завершити бронювання.
  3. За потреби користувач може замовити додаткові послуги (харчування, оплату багажу).
  4. Після перенаправлення на сайт перевізника система поцікавиться, чи вдалося користувачу замовити електронний квиток, та запропонує забронювати номер у готелі на вказані дати.

Самостійне планування подорожі дозволяє заощадити на перельотах та вирушити у незабутню мандрівку за власноруч обраним маршрутом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool