Вживання алкоголю призвело до вбивства

Квітень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

В Онуфріївському районі застілля трьох раніше судимих місцевих жителів стало для одного із них останнім у житті. Працівники міліції за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали двох односельчан потерпілого. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення у будинку трупу чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Загиблим виявився 46-річний господар помешкання. На його тілі правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження, що свідчило про насильницьку смерть потерпілого.
Під час проведення перевірки кола осіб, що могли бути причетними до скоєння цього злочину, працівники міліції швидко вийшли на слід двох підозрюваних – місцевих жителів, 25 та 27 років.
Як з’ясувалося, напередодні пізно увечері чоловіки у будинку свого знайомого всі разом розпивали спиртні напої. Потім між ними виникла сварка, в ході якої двоє молодших нанесли тілесні ушкодження старшому «товаришу по чарці», від яких потерпілий помер на місці пригоди.
Підозрюваних затримано у порядку ст. 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool