Вулична акція відбулася у Кропивницькому (ФОТО)

Серпень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 2130 | Коментарі: 0

«Здорова нація – сильна держава!» - під таким гаслом провели в обласному центрі вуличну акцію працівники бібліотеки Чижевського.

Вулична акція відбулася у Кропивницькому

Вулична акція відбулася у Кропивницькому

Вулична акція відбулася у Кропивницькому


Основою процвітання нації є здорові діти та батьки. Саме в сім’ї формуються корисні звички та культура здоров’я.

Тож ми вирішили поцікавитись у маленьких і дорослих кропивничан та гостей нашого міста, як вони оцінюють рівень свого здоров’я та як воєнні події позначилися на ньому.

Основні тенденції такі: містяни продовжують займатися спортом та стежити за здоровим харчуванням, але відклали планові обстеження через брак часу та коштів.

Також усі охочі ознайомилися з представленою літературою та інформаційними матеріалами, що формують здорові звички харчування, фізичної активності та психологічної рівноваги.

Цією акцією ми хотіли допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження, незалежно від віку та місця проживання, статку та професії.

Адже фізично здорова та духовно багата людина створить міцну і щасливу сім’ю – запоруку сильної, єдиної та заможної держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool