Візит до ГУМВС в Донецькій області (фото)

Вересень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

Цими вихідними керівництво УМВС України в Кіровоградській області, начальники галузевих служб та міськрайвідділів відвідали ГУ МВС України в Донецькій області.

Основна мета візиту – ознайомлення з роботою Центру оперативного реагування міліції (ЦОРМ), що був відкритий у Донецьку Міністром внутрішніх справ України Віталієм Захарченком у травні 2012 року.
Для кіровоградських правоохоронців провели екскурсію Центром, який розміщений у повністю реконструйованому приміщенні та оснащений за останнім словом техніки. Саме до цього підрозділу оперативно надходить інформація про скоєнні правопорушення і злочини, резонансні події, а також відеодані з близько 500 відеокамер, розташованих на території міста. Завдяки чому забезпечено негайне реагування на повідомлення нарядів міліції, які, у свою чергу, оснащені переносними та автомобільними GPS-трекерами (пристроями позиціонування на місцевості).
За словами донецьких колег, з початком роботи Центру кількість розкритих злочинів по «гарячих слідах» збільшилась на 20-25 відсотків.
Гості з Кіровоградщини були приємно вражені побаченим, цікавились усіма деталями застосування у діяльності міліції новітніх технологій та охоче знайомились із результатами і досвідом роботи правоохоронців Донецька.
Ще у травні під час відкриття ЦОРМ на Донеччині стало відомо, що такі підрозділи будуть створюватися і в інших обласних центрах України. У Кіровограді ж керівництвом УМВС заплановано розпочати створення подібного Центру наприкінці цього року. Тож візит працівників ОВС кіровоградського регіону до ГУ МВС України в Донецькій області став своєрідним підготовчим етапом на шляху до втілення у реальність планів місцевого правоохоронного відомства.
Наприкінці поїздки гості подякували керівництву Донецького главку за теплий прийом та надану можливість перейняти передовий досвід роботи. А на пам’ять про візит працівники міліції відвідали визначні місця Донецька та помилувалися архітектурними витворами.
Повернулися додому кіровоградські правоохоронці з позитивними враженнями і наміром зробити все можливе для покращення відповідної роботи і на теренах Кіровоградщини.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

Візит до ГУМВС в Донецькій області (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool