Військово-польовий збір молоді стартував на Кіровоградщині (ФОТО)

Червень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

Другий військово-польовий збір молоді стартував сьогодні в Знам’янському районі Кіровоградської області.

Більше 70 хлопців, учнів 10 класів з Олександрійського та Знам’янського районів приймають участь у зборах. Перший район в якому пройшов збір в травні цього року був Новгородківський, саме там зародилась ініціатива проведення таких зборів і сьогодні проект продовжує реалізовуватися під патронатом губернатора Сергія Кузьменка.

Другий військово-польовий збір молоді стартував сьогодні в Знам’янському районі Кіровоградської області.

Другий військово-польовий збір молоді стартував сьогодні в Знам’янському районі Кіровоградської області.

Другі збори проходять в мальовничому місці, в Зам’янському лісі. Відкривали збори голови Олександрійської і Знам’янської райдержадміністрацій Андрій Коломієць та Юрій Гугленко, також головний лікар обласного госпіталю для ветеранів війни Геннадій Сябренко. На відкритті всім учасникам вручили символ зборів - плетену блакитно-жовту стрічку, а учасники акапельно заспівали Гімн України.
В перший вечір заїзду з хлопцями уже попрацювала команда психологів Центру медико-психологічної реаблітіації КОМПАС, який функціонує на базі обласного госпіталю ветеранів війни та ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» і показали елементи психологічної підготовки військовослужбовців. Далі за насиченою програмою навчання: з медичної, тактичної та вогневої підготовки, а також майстер - клас з фізичної підготовки від інструкторів обласної федерації панкартіону. За словами координатора проекту, директора ПТУ № 37 та голови Кіровоградської обласної федерації панкратіону Олега Ветрова, вже плануються подібні збори і в інших районах нашої області. Він зазначає, що до проведення заходів залучені справжні фахівці та професіонали, так, наприклад, командирами навчальних підрозділів є нині діючі професійні військові, які мають особистий бойовий досвід, наприклад в Донецькому аеропорту.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool