Вітаємо головного рятівника Кіровоградщини

Вересень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

За вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, зміцнення економічної безпеки держави, високопрофесійне виконання службового обов’язку та з нагоди 22-ї річниці незалежності України Указом Президента України від 24.08.2013р. №449/2013 начальнику управління ДСНС України у Кіровоградській області генерал-майору служби цивільного захисту Віктору Васильовичу Федорчаку присвоєно почесне звання «Заслужений працівник цивільного захисту України».

Щиро вітаємо Віктора Васильовича з високою нагородою та бажаємо нових здобутків, незгасної енергії та невтомності в повсякденній відповідальній діяльності! Щоб Ваш високий професіоналізм та безцінний життєвий досвід і надалі приносили щедрі плоди на благо народу України!

Колектив Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool