Віра Сухопарова: Кіровоградщина серед лідерів за рівнем усиновлення в державі

Січень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Віра Сухопарова прокоментувала поточний момент з розвитком сімейних форм виховання в області.

За її словами, під час брифінгу Уповноваженого Президента України з прав дитини Юрія Павленка, присвяченого актуальним питанням захисту прав дітей, зазначалося, що найбільш успішно завдання Президента України щодо необхідності розвитку прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу реалізовується у Харківській, Чернівецькій, Тернопільській, Кіровоградській, Сумській та Черкаській областях. 

Що стосується нашої області - Віра Сухопарова відзначила тенденцію до зростання рівня охопленням дітей-сиріт сімейними формами виховання, що дає оптимістичний прогноз та впевненість у тому, що у нинішньому році органи місцевої влади та служби у справах дітей області повністю виконають свій обов’язок - забезпечення права кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання в сім'ї.
- На території області станом на 1 січня 2012 року функціонує 29 дитячих будинків сімейного типу та 192 прийомні сім’ї, в яких виховується 517 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, - зазначила начальник служби у справах дітей. - Найкраще у 2011 році реалізували право дитини на виховання у прийомних родинах у Вільшанському, Компаніївському та Олександрівському районах.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool